Αρχική Σελίδα

Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. προϊόντων διαμαντιών του Πεκίνου DEYI, ΕΠΕ καθιερώθηκε αρχικά στο Πεκίνο το 1997, κατόπιν κινήθηκε προς Huanggang, επαρχία Hubei, Κίνα το 2016, που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία των εργαλείων διαμαντιών, εφαρμόσιμες στην κοπή και τη λείανση του μαρμάρου, του γρανίτη, της πορσελάνης και άλλων δομικών υλικών. Τα προηγμένα εργαλεία διαμαντιών μας είναι: Το κενό συγκόλλησε τη λεπίδα πριονιών διαμαντιών, τα κομμάτια τρυπανιών και τον επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση τροχό άλεσης διαμαντιών. Το τεχνικό τμήμα μας αποτελείται από τους πεπειραμένους καθηγητές και τους μηχανικούς. Συνεργαζόμαστε με τα κύρια πανεπιστήμια και κρατάμε τη στενή επαφή με τους πελάτες μας από την επίσκεψη ή την επικοινωνία για να πάρουμε τη γνώση της ζήτησης στην αγορά. Είμαστε η ομάδα υψηλής αποδοτικότητας, κάθε τμήμα συνεργάζεται στενά και φιλικός! Στο παρελθόν περισσότερο από 20 έτη, έχουμε συλλάβει επιτυχώς την εγχώρια αγορά. Τώρα με τις προσπάθειες από κοινού στην εξαγωγή στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, και άλλα μέρη του κόσμου. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με σας για τα αμοιβαία οφέλη.

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Huanggang, επαρχία Hubei, με μια περιοχή 30,000m ² + τετραγωνικά μέτρα.

 

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Έχουμε 20 σύνολα των μεγαλύτερων συγκολλημένων κενό εξοπλισμών και η ικανότητα παραγωγής μας είναι περισσότερο από 50000pcs ανά ημέρα.

Το Deyi έχει πλούσιο και η επαγγελματική τεχνολογία του κενού που συγκολλιέται, το τρίξιμο διαμαντιών ενσωματώνεται στη μήτρα πολύ σταθερή. Η λεπίδα μας κομματιών & πριονιών τρυπανιών διαμαντιών & ο τροχός άλεσης είναι πολύ διάσημοι στους πελάτες μας από την Κίνα και άλλες χώρες λόγω υψηλού του αποδοτικού στην εργασία και τη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή.

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Το Deyi έχει την πλήρη γραμμή παραγωγής για την επεξεργασία επιφάνειας, μηχανή λέιζερ, συγκολλημένος εξοπλισμός, συμπυκνωμένος εξοπλισμός.

 

Μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα και την παράδοση καλά.

 

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Η αποθήκευση είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό μέρος, χρησιμοποιούμε τη μεγάλη περιοχή ως αποθήκη εμπορευμάτων και πραγματοποιούμε την επαγγελματική διαχείριση.

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Το Deyi έχει μια ισχυρή αίσθηση του ποιοτικού ελέγχου. Χρησιμοποιούμε το υψηλό τρίξιμο διαμαντιών quanlity από το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα και κάνουμε την ανοχή λιγότερο από 1 καλώδιο, η τεχνολογία είναι μακριά μπροστά βιομηχανικά τυποποιημένος, παρέχει μια πολύ σταθερή απόδοση στην εργασία. Το Deyi προετοιμάζει τη μεγάλη ποσότητα της τεκτονικής, συμπεριλαμβανομένου του μαρμάρου, γρανίτης, κεραμικός, συγκεκριμένος για τη δοκιμή των προϊόντων.

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Συμμετέχουμε ενεργά στην έκθεση εκτός αν ορίζεται διαφορετικά και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών από πολλές χώρες, γιατί τώρα κρατάμε ακόμα τη σταθερή και αυξανόμενη συνεργασία με αυτούς τους πελάτες. Η ελπίδα Deyi ο κόσμος επιστρέφει καλά και ειρήνη σύντομα, επίσης ελπίδα να δει το παλαιό και νέο exhition πελατών στο μέλλον.

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

Το Deyi συγκεντρώνει το παγκόσμιο τοπ επαγγελματικό ταλέντο και η τεχνολογία, έχει ένα ιδιαίτερα καταρτισμένο διεθνές προσωπικό. Το σύνολο από την ανάπτυξη στο σχέδιο, δοκιμή, τεχνικές υπηρεσίες ολοκληρώνεται από το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Έχουμε τη βάση Ε&Α δύο στο Πεκίνο και η πόλη Huanggang, συνεργάζεται με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, διάφορων τεχνολογικών επιτευγμάτων πυρήνων και τεχνικών δεικτών στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Το Deyi ήταν ο κατασκευαστής για τις εκατοντάδες των εμπορικών σημάτων από την Κίνα και άλλες χώρες.

 

 

Όραμα: Για να είναι παγκόσμιος αναγνωρισμένος κατασκευαστής εργαλείων διαμαντιών

Αξία πυρήνων: Αξιοποιήστε πλήρως τα ταλέντα, κατάσκοπος seiko.

Αποστολή: Κάνετε την καλύτερη χρήση των πόρων διαμαντιών

Στόχος ανάπτυξης: Γίνετε ηγέτης στη βιομηχανία

 

Συμφωνούμε με την ποιότητα και το αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας καλής πίστης, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, δοκιμάζει το καλύτερό μας για να ενισχύσει τα εργαλεία διαμαντιών του πρώτης τάξεως εμπορικού σήματος. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τον Αύγουστο του 2021, τα προϊόντα Deyi της σειράς κομματιών τρυπανιών διαμαντιών και της σειράς λεπίδων πριονιών διαμαντιών πιστοποιούνται από το CE.

 

Τον Ιούνιο του 2021, η συνεργασία Deyi buit με τη Toyota και τους παρέχει τροχός άλεσης διαμαντιών.

 

Το Νοέμβριο του 2019, Deyi συμμετείχε στην έκθεση «μεγάλων 5».

 

Το Μάρτιο του 2019, Deyi πιστοποιήθηκε από ISO9001.

 

Τον Οκτώβριο του 2018, Deyi επέτυχε τα πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της συγκολλημένης λεπίδας πριονιών διαμαντιών δόντι-τρυπών, του συγκολλημένου τρίγωνο-ύφους κομματιών και διαμαντιών τρυπανιών διαμαντιών δόντι-τρυπών που αλέθουν & δίσκος πριονιών κοπής.

 

Το Σεπτέμβριο του 2018, Deyi συμμετείχε στην έκθεση στην Ιταλία Βερόνα.

 

Το Sempterber το 2017, Deyi συμμετείχε στην έκθεση στην Ιταλία Βερόνα.

 

Το Μάιο του 2017, Deyi συμμετείχε στη δίκαιη έκθεση κήπων Hardware& σε Αμερικανό

 

 

Τον Ιανουάριο του 2017, καθιερωμένο Deyi υποκατάστημα στην πόλη Huanggang, επαρχία Hubei.

 

Το Δεκέμβριο του 2015, εξωτερικό εμπόριο έναρξης Deyi και καταχωρημένος απολογισμός Alibaba.

 

Το Μάρτιο του 2005, Deyi συμμετείχε στην έκθεση της τεκτονικής σε Xiamen.

 

Το Νοέμβριο του 2005, η Co. προϊόντων διαμαντιών του Πεκίνου Deyi, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

 

Το Δεκέμβριο του 1997, το εμπορικό σήμα Deyi χτίστηκε.

 

Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Deyi, Tacar

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000-1500

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Deyi Diamond Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις